Uitvalschermen

Uitvalschermen

Een uitvalsscherm, of ook wel zonnescherm genoemd, is een zonwering die u zowel binnen als buiten beschermt tegen de zon. Deze zonwering word veelal gebruikt bij een doorloop en boven een terras. Het fraait uw voorgevel helemaal op en geeft karakter aan uw woning. Binnen kunt met deze zonwering een koele ruimte creëren, maar u creëert ook een fijn stuk in uw tuin waar u van de schaduw kunt genieten. Het uitvalsscherm is hierdoor een multifunctioneel product. In vergelijking met een markies biedt het uitvalsscherm meer bescherming tegen zon en regen. Alleen biedt een uitvalsscherm geen bescherming aan de zijkanten. In drachten wordt er veel in de horeca gekozen voor dit product.

Installeren

Het installeren van de uitvalsscherm is zeer eenvoudig. Het installeren zal aan een stevige muur moeten gebeuren om zeker te zijn dat het stevig hangt en ook tegen slechte weersomstandigheden opgewassen is. In onze showroom in Drachten hangen verschillende uitvalsschermen ter inspiratie.

Onderhoud

Een uitvalsscherm heeft weinig onderhoud nodig. Het scherm kan tegen regen en wind. Als het scherm nat is dient het wel eerst op te drogen voordat u hem oprolt. Als het gaat stormen is het ook raadzaam het uitvalsscherm in te klappen, zo stelt u onderhoud uit.

Kom langs in onze showroom in Drachten. Hier adviseren we u graag over dit product.