Header afbeelding

Prijs zonwering

Wij rekenen een nette prijs voor zonwering. Ook de kwaliteit van onze binnen- en buitenzonwering is vanzelfsprekend goed. Vanuit onze speciaalzaak leveren, monteren én onderhouden we screens, markiezen, jaloezieën, knikarmschermen en nog veel meer soorten zonwering. Heeft u behoefte aan schaduw in de tuin of op het terras? Of wenst u een koel en fris huis? Wij kunnen u gericht adviseren over de voor u meest geschikte oplossing.

Advies op maat

De prijs is een belangrijk aspect bij de aankoop van zonwering. Ook de kwaliteit telt mee bij het aankoopproces. Naast een goede prijs-kwaliteitsverhouding van onze zonwering, staat ook service hoog bij ons in het vaandel. We nemen dan ook de tijd u van een goed advies te voorzien. We bespreken uw eisen, wensen en budget. Die vormen de uitgangspunten voor een advies op maat met een bijbehorende, passende prijs.

Verstand van zaken

Met zonwering bent u jarenlang verzekerd van een koel en fris huis of een schaduwrijk terras. Kiest u voor jaarlijks onderhoud, dan wordt de levensduur van uw zonwering behoorlijk verlengd.

Kiest u voor gemak, een prima prijs, goede kwaliteit en service? Kies dan voor een regionale zonwering specialist met verstand van zaken. We werken snel, goed, komen onze afspraken na en vragen een redelijke prijs voor zonwering.