Header afbeelding

Binnenzonwering

Binnenzonwering is - zoals het woord feitelijk al aangeeft - zonwering die je aan de binnenzijde van je huis aanbrengt. In vroegere tijden werd dit type zonwering vaak alleen gebruikt om de warmte en het hinderlijke zonlicht buiten te houden. Er kon worden gekozen uit jaloezieën, vitrage of rolgordijnen. Niet alleen het productaanbod was beperkt, ook de materialen en kleuren waaruit gekozen kon worden was gering. Tegenwoordig is binnenzonwering in talloze varianten, materialen en kleurstellingen verkrijgbaar.

Raamdecoratie

Al dan niet in combinatie met zonwering aan de buitenzijde van je woning, kun je het zonlicht filteren en het binnen fris en koel houden. Binnenzonwering is echter niet alleen functioneel, het is een aanvulling op de inrichting van je huis. Een keuze (en daar adviseren wij graag bij) van de juiste materialen, stijlen en dessins versterkt de sfeer en uitstraling van de woning. Omdat er tegenwoordig op het gebied van materialen, kleuren en afwerking mogelijk is, wordt binnenzonwering ook wel raamdecoratie genoemd.

In onze showroom tonen we diverse opstellingen op het gebied van binnenzonwering. Denk daarbij aan jaloezieën, shutters, lamellen, vouwgordijnen, plissés, rolgordijnen en nog veel meer. Voor al onze zonwering oplossingen voor binnen geldt dat we een grote variatie in kleuren, materialen, dessins en maten kunnen bieden. Vanzelfsprekend vertellen we graag meer over de toepassingen, materiaalsoorten en bedieningsmogelijkheden van ons ruime assortiment binnenzonwering.